regisztráció
román nyelvű oldal


Cégünkről bővebben...

A Vállalat vezetősége a minőség iránti elkötelezettségét kifejezendő, bevezette a vállalatnál a minőségbiztosítási rendszert.

iso 9001

Célunk a kialakult gazdasági környezetben tevékenységünk állandó bővítése, új termékek és csúcstechnológiák hazai bevezetése és elterjesztése, az általunk képviselt termékcsoportok forgalmának növelése, piaci részarányunk növelése. Cégünk dolgozóinak erkölcsi és anyagi megbecsülése, szociális biztonságának megtartása.

légtechnika Alapvetően a gyártás ill. nagy- és kiskereskedelmi tevékenység mellett, tovább bővítjük gyártási-szerelési tevékenységünket, szeretnénk a hazai légtechnikai területen domináns szerepet betölteni.
Exporttevékenységünk továbbfejlesztése kiemelt rangú, elsősorban Kelet- és Dél-Európa irányába. Az ezt követő 5 évben távlati célunk, alapozva elért eredményeinkre további fejlesztési és technológiai feladatok megvalósítása, újabb korszerű termékek és technológiák hazai elterjesztése, biztos piaci pozíció betöltése, országos ismeretség és elismertség megteremtése.
Az erőforrásaink, termékeink és a minőségirányítási rendszerünk folyamatos fejlesztésével kívánjuk elérni a jelentkező külső és belső követelmények kielégítését.

Amit elvárunk: munkatársainktól a cég- illetve, termék iránti elkötelezettség, szakmai tudás bővítése, igényes vevőszolgálat, nyelvtudás fejlesztése, emberi korrektség, csapatszellem, rugalmasság, konfliktuskezelés, önállóság. 
A munkák maradéktalan és minőségileg kifogástalan elvégzéséért, a megrendelőink megelégedéséért az üzem minden vezetője és dolgozója a saját tevékenységében felelős. 
ÁSZF ikon
IPARNET Alkatrészgyártó Kft.

contact icon
Cím: 8152 Kőszárhegy, Fő u. 12. (Hungary)
Telefon: +36-22/505-333
Fax: +36-22/505-334
E-mail: info@ft-kft.hu
certifycation icon
iso 9001